АктуелностиВести

„Типуј на знање, здравље је у игри“

Ученици седмог разреда наше школе су учествовали на наградном конкурсу за ученике звездарских основних школа. Конкурс носи назив „Типуј на знање, здравље је у игри“, а организован је поводом новогодишњих и божићних празника. Удружење „Сви на вагу“ је у сарадњи са Градском општином Звездара организовало завршницу наградног конкурса испред зграде Општине доделом награда најуспешнијим учесницима.

Присутни ученици звездарских основних школа су том приликом окитили јелку спонзорским куглама и порукама које су  слали Удружењу „Сви на вагу“. Занимљиве и оригиналне поруке су биле на тему здравља, здраве исхране и здравих навика. Председник ГО Звездара Владан Јеремић је захвалио ученицима и наставницима звездарских основних школа на учешћу и исказаном интересовању. Награђени ученици наше школе су ученици одељења VII-1: Лена Коковић, Душан Вукашиновић, Ена Тодић, Николина Митић и ученица одељења VII-2 Јелисавета Даниловић. Њихов наставник ментор је Снежана Бабуновић, професор српског језика и књижевности.

Ученици су награђени пакетићима здравих производа „Да слатко буде здравије“ и календарима, а награду  ће добити и ОШ „Марија Бурсаћ“.

Честитамо награђеним ученицима и Снежани Бабуновић на учешћу и освојеним наградама у овом оригиналном и корисном пројекту.